¥$Т¥дЬ¥¤# о.э. ЭСОШ выпусниктара хайдах сылдьаахтыгын?!=)
|
|
инеткаМАНКА | Дата: Среда, 03.11.2010, 23:46 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Гыыы пибээть бастатан туран!бу Тема ахтыыбыт кыратык да боллар уоста тустун ден,дьоммут - сэргэбит устудьуонскай олохпутун биллиннэр ден, эбээхпит соннуннарын истехпит этэ ден кун сирин короохтоото!!тема уоттаахтык кустээхтик улэлии туруо ден эрэнэ хаалабын ¤_~
|
|
| |
инеткаМАНКА | Дата: Четверг, 04.11.2010, 00:06 | Сообщение # 2 |
| Маннайгы кэссээччи мин болабыыын!!мин байасан дьоллоох дьокуускайга туймаада туонатыгар культуура колледжыгар буьа хата дуоьуйа астына дойдубун ахта ахта уорэнэ сыжаахтыыбын=(этэннэ=)буд профециям режжиссер театра чуолаан олонхо оттугэр=)айуу айа ынырк ыарахан сасыада 8анаартн кеьээ 8 дери уорэн да уорэн=)теория учугэй кыайабын ото практиката ыарахан согус того детэххэ оскуолага сыжан тох да актерскай хабааннаах куруьуок сох барыта самодеятельность ол иьин онно ыарахаттары коссобун ото атын оголор спец ьнук драм кружоктарга ин сыжыбыт боланнар звездаалыылаи так шо надо создать ткой кружок=)бооть хас нэделэ ахсын театрга батан спектакль бор босхо коробут=)бу субботага=) "хара кыталыкка" барабыт чэ ити курдук билинни кэмнэ
|
|
| |
Римма | Дата: Вторник, 09.11.2010, 12:13 | Сообщение # 3 |
| пийибеттэрин! мигин ханна уорэнэрбин билэр буольуохтахит да буолар сруйом. Так воть мин Н.п.К.т. и д.(Намский педагогический колледж технологии и дизайна) уорэнэ сдьабин. Ульатапина учитель черчения и изо болабин или де дизайн оттунэн бтахпина дизайнер буольопун шопь. А так ушойбайтик сдьабин) былырыны кдцк дьоммун ахтаммин туууннэри итэбэппин:)))) уорэгим ушой. Кроче байитэ учой баайи:D
Вы говорите я странная, потомт что не такая как все... А я скажу, что странные вы, потому что все одинаковые.
|
|
| |
Nick_Nick | Дата: Среда, 10.11.2010, 12:04 | Сообщение # 4 |
| Я очень рад что у вас у всех все отлично!!
Процветай моя родная школа!!
|
|
| |
инеткаМАНКА | Дата: Пятница, 12.11.2010, 17:01 | Сообщение # 5 |
| Кнешно уорэргит эрэ наада бо биьехэ =)бар дьоммут учууталларбыт биьигиннэн кен туттуннар ден сыжабыт бо=) ааспыкка хара кыталык ынырык аштык этээ ваще кавай нет слов=)бу билигн эме театрга барыахтаахпыт бенифис коро ким эрэ ден актриса юбилея онно байабыт=)боот уна бу кэлэр средаша аттестация маны ушэйдик аастахпна платникпыттан коьуохпун сэп ол иьиг ону долшуйа куутэ сыжабн!!=)
|
|
| |